شماره تماس خود را وارد نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان در ۱۴۰۴ چقدر است؟
هنر رنگ آمیزی ساختمان، هنری کم هزینه و با کمک رنگ های ساختمانی است که معمولا قیمت بالایی ندارند. قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان بر اساس فاکتورهای مختلفی از جمله نوع رنگ انتخابی، محلی که قرار است با رنگ پوشش داده شود و جزئیات خانه و ساختمان محاسبه می گردد. برای اینکه بتوان برآورد هزینه دقیق برای نقاشی ساختمان انجام داد، باید عوامل و فاکتورهای مهمی را در قیمت رنگ آمیزی ساختمان ها دخیل کرد. در ادامه مقاله قصد داریم بیشتر در مورد آن ها صحبت کنیم.
همین الان شماره خود را ثبت نمایید، کارشناسان ما در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس خواهند گرفت.ثبت درخواست خدمات فوری
چه عواملی قیمت رنگآمیزی ساختمان را تعیین میکند؟
قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی است. همین موضوع باعث شده تا در هر یک از ساختمان ها رنگ آمیزی با هزینه متفاوتی انجام شود و نیاز باشد که متناسب با نوع ساختمان، هزینه رنگ آمیزی نیز محاسبه گردد.
- متراژ ساختمان: متراژ ساختمان در تعیین متر مربع نقاشی تاثیر می گذارد. هر چقدر متراژ ساختمان بیشتر باشد، قیمت رنگ آمیزی نیز افزایش پیدا می کند.
- نوع رنگ: رنگ پلاستیک ارزانترین رنگ برای رنگ آمیزی ساختمان است. پس از آن رنگ روغنی و رنگ اکریلیک قرار می گیرد. در صورت نیاز به اجرای رنگ های خاص مانند بلکا و پتینه نیز باید هزینه بالاتری پرداخت کنید.
- زیرسازی ساختمان: زیرسازی ساختمان عامل مهمی در قیمت رنگ آمیزی آن است. زیرسازی که با رنگ انجام شود، هزینه کمتری نسبت به زیرسازی دارد که با گچ انجام می شود.
- تخصص نقاش: نقاش های حرفه ای معمولا دستمزد بالاتری نسبت به سایر نقاش ها دارند.
- شرایط محیطی: شرایط محیطی و دیوار، وجود کنده کاری و سوراخ های دیوار و ... همگی می توانند روی قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان تاثیرگذار باشند.
مقایسه هزینه رنگآمیزی ساختمان با مصالح و بدون مصالح
خدمات نقاشی ساختمان از نظر مصالح به دو دسته زیر تقسیم بندی می شوند.
- نقاشی ساختمان بدون مصالح
- نقاشی ساختمان با مصالح
نوع رنگ |
قیمت هر متر مربع نقاشی بدون مصالح |
قیمت هر متر مربع نقاشی با مصالح |
روغن |
45 هزار تومان |
90 هزار تومان |
اکریلیک |
48 هزار تومان |
95 هزار تومان |
پلاستیک |
30 هزار تومان |
60 هزار تومان |
مطابق با جدول فوق می توان متوجه شد که قیمت هر متر مربع نقاشی ساختمان بدون مصالح و با مصالح به اندازه نصف قیمت متفاوت است. بنابراین، اگر مصالح از جمله رنگ، گچ و سایر موارد از سوی نقاش تامین شوند، شما باید حدود 2 برابر نسبت به زمانی که فقط دستمزد نقاش را پرداخت می کنید، هزینه بدهید. با این حال از آنجایی که نقاشان حرفه ای بهترین مواد اولیه را نیز استفاده می کنند، ارزشش را دارد که برای این مورد هزینه کنید.
تاثیر نوع رنگ بر قیمت هر متر مربع رنگآمیزی
رنگ انتخابی عامل موثری در قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان است. رنگ هایی که برای رنگ آمیزی ساختمان و فضاهای داخلی و بیرونی استفاده می شوند تنوع بالایی دارند که شامل:
- رنگ روغنی
- رنگ پلاستیک
- رنگ اکریلیک
- رنگ مولتی کالر
- رنگ بلکا
- رنگ نانو
- رنگ پتینه
رنگ پلاستیک ارزانترین نوع رنگ برای رنگ آمیزی ساختمان هاست. پس از آن رنگ روغنی و رنگ اکریلیک در رتبه دوم و سوم از نظر قیمت قرار می گیرند. رنگ های دیگر قیمت بالاتری نسبت به این سه رنگ دارند. در نهایت گران ترین نوع رنگی که روی دیوار اجرا می شود، رنگ پتینه است. رنگ آمیزی پتینه به سبک خاصی از رنگ آمیزی اشاره دارد که با هنر دست نقاش اجرا می شود و از همین جهت هزینه آن بالاست.
هزینه رنگآمیزی دیوارهای آسیبدیده یا بازسازی شده
دیوارهای قدیمی و آسیب دیده معمولا دارای جای سوراخ، میخ و کنده کاری های زیادی هستند. برای اینکه رنگ بتواند کل سطح دیوار را بپوشاند، لازم است که همه این سوراخ ها و عیوب به طور کامل برطرف شوند. در غیر این صورت رنگ به خوبی سطح دیوار را پوشش نداده و احتمال ایجاد ظاهر زشت روی دیوار وجود دارد. از آنجایی که آماده سازی و تعمیر دیوار فرآیند پیچیده ای بوده و نیاز به مصالح خاصی دارد، پس هزینه رنگ آمیزی دیوارهای آسیب دیده بالاتر از دیوارهای بازسازی شده و سالم است.
همین الان شماره خود را ثبت نمایید، کارشناسان ما در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس خواهند گرفت.ثبت درخواست خدمات فوری
چطور هزینه رنگآمیزی ساختمان را بهینه کنیم؟
در ابتدا باید درک کنید که قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی است. اولین عامل نوع رنگ است. سعی کنید که از رنگ های خوش قیمت مانند رنگ روغنی و اکریلیک استفاده کنید که هم سطح را به خوبی پوشش می دهد، هم دوام خوبی دارد. نقاشان حرفه ای می توانند با کمترین مصالح، بیشترین سطح دیوار را پوشش دهند. از این جهت به عنوان روش دوم باید به انتخاب نقاش حرفه ای اشاره کنیم.
در نظر داشته باشید که نحوه اجرای رنگ و پاشیدن آن روی دیوار نیز می تواند برای صرفه جویی در رنگ آمیزی ساختمان موثر باشد. در نهایت پیشنهاد می کنیم که قبل از خشک نشدن کامل رنگ ساختمان، در اطراف آن فعالیت نکنید. هر آسیب به رنگ خشک نشده، هزینه لکه گیری برای شما به همراه دارد. بنابراین، خدمات تعمیر و بازسازی ساختمان را قبل از نقاشی ساختمان دریافت کنید.
سوالات متداول درباره قیمت رنگآمیزی ساختمان
- هزینه ایاب و ذهاب چه تاثیری روی قیمت رنگ آمیزی ساختمان دارد؟
در بعضی از شرکت ها ممکن است هزینه ایاب و ذهاب لحاظ شود. ولی در شرکت جاروگر قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان تحت تاثیر هزینه ایاب و ذهاب نبوده و تیم نقاش باید بدون این هزینه به محل اعزام شوند.
- کدام ابزارهای رنگ آمیزی ساختمان ارزان تر و بهینه تر هستند؟
پیستوله رنگ به دلیل اینکه رنگ را به صورت پاششی روی دیوار اجرا می کند، باعث صرفه جویی در مصرف رنگ هنگام نقاشی ساختمان ها می شود. با این حال در بعضی از مواقع نمی توان از ابزارهای خاص استفاده کرد. این موضوع را باید به نقاشان حرفه ای بسپارید.
- اضافه کاری نقاشی ساختمان چقدر هزینه دارد؟
در صورتی که دیوار خراب شده باشد. چسب های کنده شده کاغذ دیواری به سطح دیوار آسیب رسانده باشند و بسیاری از موارد دیگر، قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان نیز افزایش پیدا می کند.
همین الان شماره خود را ثبت نمایید، کارشناسان ما در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس خواهند گرفت.ثبت درخواست خدمات فوری